isocell blanaDespre ISOCELL

ISOCELL este o termoizolaţie din fibre de celuloză produsă din hârtie de ziar printr-o procedura optima de reciclare. Deci, materialul de bază este lemnul, ale cărui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii.

ISOCELL se va produce și în România. Hârtia de ziar livrată este descompusă în fibrele sale brute, amestecată cu sare de bor și apoi măcinată intr-o moară. Boratul apără de insecte și mucegai, îl asigură împotriva degradării și îl face rezistent la foc.

Producția este supusă celor mai severe criterii de calitate prin supravegherea străină și proprie pentru aprobarea tehnică germană, austriacă și europeană.

Ghemotocul cu fibrele lungi convinge printr-un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.

Nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termoizolant simpatic. Unitati licentiate ale lui ISOCELL sufla fibrele de celuloza in cavitati cu ajutorul unor masini speciale de suflare.