Avantaje ale sistemelor de etanșare ISOCELL sunt evidente în acest sens.

Crearea unui climat plăcut în încaperi și totodată făcând economii.

 • Economisirea energiei

  Chiar si la casele cu o buna izolatie se înregistreaza pierderi de pâna la 60% datorita scurgerilor/ rasuflarilor din învelisul casei. Aerul rece patrunde printre rosturi si fisuri si trebuie reîncalzit prin sistemul dvs. de încalzire. O izolatie etansa bine executata va ajuta sa economisiti energie si prin urmare costuri.

 • O termoizolatie mai buna

  Rosturile din elementele de constructie exterioara deterioreaza efectul termoizolatiei în mod considerabil. Un exemplu: în cazul unui element de constructie cu dimensiunile 1×1 metru si o grosime de 14 cm care prezinta un rost continuu de doar 1 mm, valoarea U se deterioreaza de la 0,3 la 1,44 W/m2K. O izolatie completa a casei executata etans apara nu numai de frig dar si de arsita din timpul verii.

 • Protectie împotriva umidității

  Apa de condens din constructie deterioreaza mai întai valoarea U. Devine însa problematic când efectul acesteia provoaca deteriorari grave ale constructiei, atunci când umiditatea nu se usuca destul de repede. Conform unei evaluari, doua treimi din toate pagubele rezultate din condens în domeniul constructiei sunt rezultatul unei etanseitati insuficiente. Pentru a preveni umiditatea aerului, va recomandam un sistem electric de incalzire in pardoseala

 • O calitate mai buna a aerului

  Locurile neetanse din zidaria interioara afecteaza climatul încaperilor, deoarece prin aer patrunde atât praf cât si fibre de izolatie. Etansarea peretilor cu produsele ISOCELL asigura la o aerisire corecta sau prin utilizarea aparetelor de aer conditionat o calitate buna a aerului din încaperi.

 • Curentul este interzis

  Expresia „tornada din priza” influenteaza negativ confortul unui spatiu de locuit. Aerul rece care patrunde prin locuri neetanse este mai greu si se deplaseaza din acest motiv în punctul cel mai jos din încapere, adica deasupra pardoselii. Se instaleaza un sentiment neplacut prin racirea picioarelor. În acest caz, chiar si o izolatie buna în subsol nu ajuta la nimic, daca aerul exterior patrunde prin alte fisuri.

 • Functioneaza optimă a sistemului de ventilație

  Daca dispuneti de un sistem mecanic de aerisire, cladirea trebuie sa fie extrem de etansa, în caz contrar este afectata functionarea aparatelor de aer conditionat. Valoarea maxima admisa pentru patrunderea aerului este conform normelor ISO 9972 de trei ori mai mare ca la o cladire fara acest sistem de aerisire.

 • Zgomotul ramâne afară

  Zgomotul patrunde si prin cele mai mici fisuri. Chiar daca elementele de constructie care înconjoara spatiul dispun de o buna izolatie fonica, rosturile pot contribui la ridicarea nivelului de zgomot. Cu ajutorul sistemelor de etansare ISOCELL puteti rezolva si aceasta problema iar zgomotul deranjant ramâne afara.